Schilderwerk Emmen

Schilderwerk

Wanneer moet er geschilderd worden?

Wanneer er scheurtjes en-of blaasjes in het schilderwerk komen word het hoog tijd om uw woning te schilderen. Ook wanneer de kit loslaat komt er vocht in het kozijn en zo ontstaat er houtrot.

Binnen schilderwerk

Bij binnen schilderwerk zal u denken aan het schilderen van de muren, plafonds of kozijnen van uw huis. Ook het schilderen van trappen, vloeren en ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, valt onder binnen schilderwerk. Het binnenhuis-schilderen is niet alleen voor het esthetische, maar ook voor bescherming voor uw kozijnen, wanden en plafonds. Denk aan stoot- en waterschade.

Buiten schilderwerk

Bij buiten schilderwerk moet u denken aan het schilderen van deuren en kozijnen, boeidelen, windveren, dakkapel, erker en rabatdelen, uw schuur, garage of tuinhuis of meubilair. Goed schilderwerk is belangrijk om uw woning te beschermen tegen weerinvloeden en vocht, door tijdig te schilderen voorkomt u houtrot en houd u uw pand in topconditie.

U kunt mij bellen of mailen voor meer informatie hierover, of vraag vrijblijvend meer informatie aan via het contactformulier.

Vakschilder Emmen op Facebook & LinkedIn

Volg mij ook op Facebook & LinkedIn, hier zal ik regelmatig updates en nieuwtjes plaatsen!

  Volg & Like mijn Facebookpagina!
  Volg mijn LinkedIn pagina!

Contactgegevens

   06 15375216
 

Hesselterbrink 24
7812 EA Emmen

KVK: 63153939
BTW: NL003161370B74